top of page
_DSF4735.jpg

NOSALTRES

Comprenem la pràctica teatral com una eina per l'autoconeixement i el creixement personal. El teatre és la més humana de les arts, perquè la seva matèria és la gent i la seva essència el conflicte.

QUI SOM

UNA ENTITAT QUE ES PRÈN SERIOSAMENT LA PRÀCTICA TEATRAL

El Fòrum pel Teatre i la Cultura aterra a la vila de Tordera un 12 de febrer de 2003 al Teatre Clavé amb la presentació d’una entitat fundada per onze persones les quals van ésser l’embrió, algunes de les quals provenien d'una altra associació torderenca lligada al món teatral. L’entitat va néixer amb l’objectiu d’estrenar entre tres i quatre obres cada any i durant anys va estar possible. En els 20 anys de trajectòria del grup han destacat molts títols que han fet riure, plorar i reflexionar a veïnes i veïns de Tordera, sempre amb força excel·lència escènica. 

 

Els objectius de l'entitat són clars, fer teatre de qualitat, amb fons i una sensibilitat especial que no deixi indiferent a l'espectador/a, fomentar la cultura catalana, la dramatúrgia contemporània i la literatura universal. ​

 

Obres amb molts detalls que creen un clima diferent en el teatre i fan que el públic no es perdi detall de tot el missatge que sempre es pretén transmetre.​

015.jpeg
007.jpeg

JUNTA DIRECTIVA

SOFÍA

GAJARDO

Presidenta del Fòrum

ERNEST

GRAS

Secretari del Fòrum

HELENA

CASADEVALL

Vocal del Fòrum

CLAUDIA

PUIG

Vicepresidenta del Fòrum

CRISTINA

BERNABEU

Tresorera del Fòrum

MARTA

GALIANA

Vocal del Fòrum

YARA

FERNÁNDEZ

Vocal del Fòrum

#FEM

FÒRUM

El #FemFòrum és, des de desembre de 2018, un recull de tota l'actualitat del grup. S'edita i es distribueix quan el Fòrum actua al Teatre Clavé.

Dona un cop d'ull a les darreres publicacions:

FEMFORUM.png
bottom of page